גיליתם את המטבח בקורונה? הגיע הזמן ללמוד אותו!

גיליתם את המטבח בקורונה? הגיע הזמן ללמוד אותו!

כולם אוהבים להתענג על מטעמים נפלאים, אך לא כולם אוהבים לבלות במטבח, ללקט מתכונים, להתעסק עם חומרי גלם ולפעמים – להתמודד עם "תאונות המטבח". יש דבר אחד טוב שאפשר לייחס למשבר הקורונה והוא הזמן שהוא העניק לכם במתנה. כידוע, רבים בחרו לתעל את הזמן הפנוי שלהם לאפייה ולבישול – עם ובלי הילדים. אז אולי זו לא הייתה אהבה ממבט ראשון, אך כיום? שמישהו ינסה להוציא אתכם מהמטבח!

אז אחרי שהתנסיתם מעט בבישול הביתי, הגיע הזמן שתעשו את הקפיצה ותלמדו את יסודות המטבח בסדנה מקצועית! הפכתם סקרניים לגבי חומרי גלם, אתם לא מוכנים להסתפק בסירים של "מאמות" ורוצים להתנסות בקונדיטוריה גבוהה? אטרקציות בקיבוצים בישראל, במושבים ובמועצות המקומיות, כוללות גם סדנאות בישול במרחב הכפרי שהן עשירות, מעשירות וטעימות!

אטרקציות בקיבוצים: סדנת בישול במרחב הכפרי – היתרונות הבולטים:

  • סדנאות בוטיק קטנות המקדשות את היחס האישי בין מעביר הסדנה ובין חברי הקבוצה
  • סדנת בישול במרחב הכפרי באווירה כפרית, כך שבנוסף לסאונד המיקסר (תודו, יש בו משהו מיוחד!), תיהנו גם מציוץ הציפורים
  • ישנם מבצעים, הטבות והנחות על מגוון סדנאות בישול ואפיה במרחב הכפרי! 

 

סדנאות בישול במרחב הכפרי מתאימות למגוון רחב של אירועים:

  • ימי גיבוש וצוותים במסגרת מקומות העבודה
  • אטרקציות בקיבוצים ובמושבים כחוויה משפחתית ומלכדת
  • מתנת יום הולדת / יום נישואין
  • חגיגת מסיבת רווקות 
  • וכמובן – מתנה שלכם לעצמכם!

איך הפך המטבח לתחביב החדש של ישראלים רבים?

מדובר על אחד החדרים המרכזיים ביותר בבית, ש"בזכות" משבר הקורונה זכו רבים להכיר אותו מקרוב, להעניק לו תשומת לב ולתת לגיטימיות לקיומו: המטבח! איך הצליח משבר בריאותי-חברתי-כלכלי לעורר בישראלים רבים תשוקה למטבח?

  • הכל התחיל במשאב היקר שקיבלו הישראלים במתנה מנגיף הקורונה: זמן! בימי הסגר – הראשון והשני, לא מעט ישראלים בילו בביתם עם היציאה לחל"ת, ומשגרה הגדושה במשימות הם נאלצו להסתגל לשגרה חדשה – עם "חלונות" בלו"ז. לצד אלו שתיעלו את הזמן הפנוי ללמידת קורס ברשת, סידור ארונות ויצירה, היו אלו שהחליטו להפשיל שרוולים וללוש בצקים, למלא פלפלים ולאפות קינוחים מושחתים.
  • בתקופה המאופיינת במתחים וחוסר ודאות, רבים ניסו למצוא את הפינה השקטה שלהם – זו שמאפשרת להם להתנתק, לקחת אוויר ולהירגע. העשייה במטבח הפכה להיות סוג של מדיטציה עבור המון אנשים – עשייה שתוצריה מלכדים, משמחים ומעלים חיוך. 


אז אילו סדנאות קולינאריות מחכות לכם במרחב הכפרי?

אתם נמשכים לנישת הקונדיטוריה, רוצים ללמוד לאפות, תמיד חלמתם לקבל שיעור פרטי משף או להכיר את רזי הבישול התאילנדי? זוהי רק טעימה קטנה של סדנאות במרחב הכפרי אליהן תוכלו להירשם – במועצות המקומיות, בקיבוצים ובמושבים מצפון עד דרום. עם הרשמה אל אטרקציות בקיבוצים ובמושבים, תוכלו ליהנות גם ממגוון הטבות והנחות מטעם מסלול ירוק

  • 10% הנחה ברכישת 2 שוברים של "קשושה"
  • בהזמנת סדנה, 2 משתתפים חינם – aniba
  • "הדברים שאשתי עושה" – 10% לסדנת הקונדיטוריה ועוד...